Reacties van klanten

Vandaag alles ontvangen en op de bus gedaan. Ze zijn echt super mooi! Dank voor je flexibele houding, felicitaties en de mooie D!

Sander & Sharon, ouders van Djenna

Ontzettend bedankt voor je snelle service. We vinden de kaartjes helemaal geweldig en zijn er erg blij mee! Ze gaan morgen meteen op de post.

Loes, mama van Mick

Veel dank wederom voor het maken van het tweede kaartje, je service was weer geweldig!

Janine, mama van Arane

Ontzettend bedankt voor alles; de top service, het snelle schakelen en uiteraard voor onze prachtige en unieke geboortekaartjes!

Keith & Ilona, ouders van Lennox

Heel veel mensen echt enthousiast over ´de kaart´. Een keer wat anders, dan anders… Zo zijn wij ook! Bedankt!

Janneke, mama van Disa

Nogmaals heel erg bedankt voor het maken van onze geboortekaartjes en de snelle lever service. We krijgen alleen maar leuke reacties op ons zeer origineel, creatief en gaaf geboortekaartje!

Pim & Dionne, ouders van Sten

We hebben de kaartjes verstuurd en de leuke reacties stromen binnen. Onze complimenten dus! Ook voor de snelle levering en opmaak natuurlijk. Het zag er piekfijn uit!

Jeannette, mama van Doede

Wat zijn de geboortekaartjes geweldig mooi geworden! Heel hartelijk bedankt voor de nette en snelle service. We zullen je bij vrienden en kennissen ook aanbevelen want dit is wel erg bijzonder & origineel!

Renate, mama van Tygo

We hebben de kaartjes ontvangen, alles ziet er top uit! We willen je graag bedanken, het was een fijne samenwerking!

Britt, mama van Djuna

Absoluut een prachtig resultaat, zijn er ontzettend blij mee! Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige kaartjes. We krijgen veel positieve reacties van de mensen. Een fijn weekend en nogmaals bedankt!

Tamara, mama van Nola

Hartstikke bedankt voor de kaartjes, wij vinden ze super gaaf geworden! Krijgen er heel positieve reacties op. Zullen zeker reclame voor je maken!

Georgette, mama van Zoë

Ze zijn binnen gekomen en ze zijn echt helemaal geweldig. Ik ben er zo blij mee! Echt super bedankt! Hier gaan wij echt mooie reacties op krijgen, dat weet ik nu al zeker. Ik wens jou heel veel geluk en succes met Babywoodies!

Michelle, mama van Zane

We hebben de kaartjes ontvangen, ze zijn echt super mooi! We zijn er erg blij mee! Vandaag gaan we ze opsturen, ik weet zeker dat we leuke reacties gaan krijgen. Bedankt voor alles! En mocht er nog een keer een derde komen, dan kloppen we zeker weer bij je aan.

Sara, mama van Vin

Van iedereen erg enthousiaste reacties gekregen, iedereen vond de kaartjes super lief en apart, we zijn er heel erg blij mee!! Nogmaals bedankt!

Maaike & Michael, ouders van Myla

Ik heb écht alleen maar positieve reacties op mijn kaartje gehad. Ik ben er ook echt heel blij mee! Het is een geweldig kaartje voor mijn geweldige kleine man! Bovendien wil ik je nogmaals bedanken voor je goede service, hartelijk bedankt!

Saskia, mama van Thijme

We hebben het pakketje in goede orde ontvangen. Het zag er heel erg mooi en verzorgd uit. Dank je wel! We zijn erg tevreden over de wijze waarop je ons hebt geholpen en het product dat je geleverd hebt!

Janine, mama van Evani

Wat een service dat je de kaartjes gisteren kwam brengen, dank je wel! En wat zijn ze mooi! We zijn echt heel erg te spreken over het resultaat en de service. Vriendelijk bedankt voor alles!

Michael & Cindy, ouders van Lara 

De kaartjes zijn echt super geworden! Wij zijn blij dat we toch voor deze hebben gekozen. Ook complimenten voor de super service!

Ina, mama van Silvan

De kaartjes zijn echt perfect! Dank je wel voor alles de fijne communicatie en de snelheid waarmee alles ging. Wij hebben het perfecte kaartje voor onze perfecte dochter! Veel succes met je bedrijf, we gaan je zeker aanbevelen bij zwangeren in onze omgeving.

Gaby, mama van Maeglin

We hebben het gisteren in goede orde ontvangen. Ze zijn echt zo leuk! Ik ben benieuwd naar de reacties die we krijgen!

Bianca, mama van Sven

Wauw super mooi de kaartjes!! Heel erg bedankt!!

Bas & Amber, ouders van Lev

De kaartjes zijn binnen, wat zijn ze onwijs leuk geworden! Bedankt voor de goede hulp & klantvriendelijkheid!

Joyce, mama van Kyra

We hebben de kaartjes in goede orde ontvangen en inmiddels ook al op de post gedaan. Zag er goed uit! Super bedankt voor de snelle levering en de fijne medewerking!

Shaya, mama van Amy

Wow, ik heb de kaartjes binnen, wat zijn ze mooi! Ik ben echt zo blij! Ontzettend bedankt voor alles. Ik ga je zeker aanraden bij vrienden, familie, etc.

Wendy, mama van Mila

De kaartjes zijn goed aangekomen, ze zijn super! Bedankt voor alles!

Madelon, mama van Lana

We hebben alles gisteren in goede orde ontvangen, het zag er super uit!! We hebben ze meteen op de post gedaan en vandaag heel veel positieve reacties, nogmaals bedankt!!

Maurice & Steffanie, ouders van Raff

We wilden je graag laten weten dat de geboortekaartjes voor Floor uitstekend goed ontvangen zijn door ons maar ook door iedereen die een kaartje heeft gekregen. We hebben echt hele leuke reacties hierop ontvangen!

Jack & Angela, ouders van Floor

Bedankt voor de hertjes, we zijn er erg blij mee! Ze zijn vandaag op de post gegaan dus ben benieuwd naar de reacties. Bedankt voor de snelle en prettige service!

Janneke, mama van Isa

Super bedankt voor de snelle levering! Ik krijg al veel complimenten over de kaartjes en de wensboom!

Esther, mama van Ella

De kaartjes zijn goed aangekomen, we zijn er heel erg blij mee & ze zien er super goed uit! Bedankt voor de goede service en het fijne contact. Ik ga je zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Willemijn, mama van Noor

De kaartjes zijn gisteren goed aangekomen en ze zijn prachtig gelukt! Iedereen die we spreken vindt het een gaaf kaartje. Zelfs de kraamhulp had het nog nooit gezien, terwijl ze geboortekaartjes spaart 😉

Anne & Frank, ouders van Pieter

De kaartjes zijn in goede orde ontvangen, ze zijn geweldig! Heel erg bedankt voor de fijne afhandeling!

Ilona, Mama van Jera

We hebben ze ontvangen en ze zijn helemaal zoals we wilden! Dankjewel!

Lisanne, mama van Mila

We zijn heel erg blij met de kaartjes! Ik wil je bedanken voor de goede service!

Martine, mama van Daan

Het is vandaag bezorgd en de kaartjes zijn mooi geworden! Super snelle reacties en levering heel fijn. Nogmaals, bedankt!

Gaby, mama van Khian

Ze zijn binnen, het ziet er super uit! Ontzettend bedankt voor de snelle service!

Simone, mama van Vive

We hebben de kaartjes ontvangen… ze zijn super leuk geworden, we zijn er erg blij mee!! Hartstikke bedankt voor de snelle levering en bedankt voor alles!

Samantha, mama van Isa

Super bedankt voor alle moeite! Ze zijn heel mooi geworden en we zijn erg blij met het eindresultaat! Altijd als er wat was dan reageerde je adequaat en snel. Wij gaan je zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Dennis, papa van Ryan

We hebben de kaartjes ontvangen en zelfs al opgestuurd; de reacties zijn van ‘wauw’ tot ‘zeer origineel’. We zijn zelf ook super tevreden met het resultaat en bedankt voor de fijne samenwerking! Echt fijn dat je zo meedenkt en er zo’n leuk kaartje van hebt gemaakt!

Isabel & Stijn, ouders van Livia

Het pakketje is ontvangen en de kaartjes zien er precies zo uit als we hoopten!

Marcel & Suzanne, ouders van Vera

Hoi! Het pakketje is afgeleverd. We zijn helemaal in de wolken van het ´kaartje´! Bedankt!!

Inge, mama van Liam

Hi Joney, ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische service en het super mooie & originele geboortekaartje. De reacties waren echt te gek!

Linda, mama van Isa

We hebben ze ontvangen en wat zijn de kaarten gaaf! We zijn echt onwijs enthousiast, echt te gek! Eigenlijk heb ik geen woorden om uit te drukken hoe super ik ze vind…

Ronald & Elise, ouders van Joaquim

We hebben de kaartjes ontvangen. Super blij mee, iedereen vindt ze mooi!

Chantal & Michael, ouders van Kyan

Hoi Joney, Onze verwachtingen zijn werkelijk overtroffen! Superleuk en blij! Nogmaals bedankt voor alles! Wij gaan nu genieten,

Gr. Rewien, Madhvi, Naina en Hrihan

In het echt zien ze er nog leuker uit! We zijn heel blij met het resultaat & wij hebben zoveel enthousiaste reacties op het kaartje gekregen, ‘origineel’ & ‘stoer’ – past helemaal bij ons!

Anita, mama van Bob

We hebben alles ontvangen. Ziet er superleuk uit! Bedankt & veel succes met Babywoodies, wij zullen het zeker promoten!

Joost, papa van Mijs

Ze zijn net binnengekomen, ze zijn echt helemaal geweldig. Wauwie zooo blij mee! Vreugdedansje gedaan, 1000x dank!

Amberley, mama van Desa-Ley

Bedankt voor de prachtige kaartjes! We zijn er heel erg blij mee. En ook de letter V! Dank je wel voor de goede zorgen, snelle en prettige service!

Sandy, mama van Vieve

Ik heb het pakketje ontvangen, ontzettend bedankt daarvoor en voor je goede service, de geboortekaartjes zien er hartstikke leuk uit en heb al heel veel leuke complimentjes gehad. En je cadeau is zo geweldig, hij hangt tussen de kaartjes ook! Daarvoor ook hartstikke bedankt.

Dikra, mama van Maysara

Het pakketje is aangekomen, de kaartjes zijn perfect! We krijgen heel veel leuke reacties op het kaartje! Bedankt voor het cadeau, het hangt in zijn kamer!

Kelly, mama van Timothy

We hebben je pakketje gekregen! Hartelijk dank voor je prachtige werk! We zijn verbaasd met je extra cadeau voor ons! Hartstikke bedankt!

Je maakt zo’n bijzonder moment nog leuker!

Mama van Nikolai

Wat hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen op de hartjeskaartjes voor Isa. En wat fijn dat de adressen al helemaal mooi op de enveloppen stonden, echt handig, chapeau hoor!

De trotse ouders van Isa

Ondanks onze late aanvraag toch op tijd het stoere geboortekaartje voor Lars, dank!

Mette

We hebben de kaartjes van Lucy ontvangen, leuk!! Het enige dat jammer is, is dat we babywoodies nog niet kenden bij de geboorte van onze eerste dochter. Maar we zijn meer dan tevreden over de service, het meedenken en het resultaat!

Karin van den Boomen

Supertevreden over het geboortekaartje voor Dex. Dankzij jou geheel in onze eigen stijl een super origineel kaartje. De leuke reacties en complimenten blijven komen. Bedankt voor de prettige samenwerking en vlotte service! In de toekomst weet ik je weer te vinden!

Anouk Badenbroek

Wat fijn dat je het beertje in het oranje kon maken, de kleur van onze kinderkamer, bedankt! En alleen maar positieve reacties!

N. Langeveld